Thetis IMS
Procedurehåndbog

Opret en masse-plukkeliste

Hvis du skal plukke til mange forsendelser, der kun består af en vare, kan du med fordel oprette en masse-plukkeliste. Den ligner en multi-plukkeliste, men består kun af linjer med en enkelt vare på hver linje.

Du plukker varerne fra lokationen og lægger dem på plukkevognen i tilfældig orden. Når du derefter skal pakke varerne i kasser, scanner du dem og lægger dem i forsendelsesbeholderen. Systemet finder varen, og starter udskrivning af følgeseddel og kasselabel.

Sådan opretter du en masseplukkeliste

  1. Klik på ikonet, der åbner plukkeoversigten. Plukkeoversigten viser alle de forsendelser, som du ikke tidligere har udskrevet plukkeliste til.

  2. Brug et filter til at afgrænse de forsendelser, du vil vælge imellem. For at begrænse listen til forsendelser med en vare, skriver du 1 i feltet Maks. antal varer. Listen viser nu kun forsendelser med en vare.

  3. Klik på de forsendelser, du vil have med på din masse-plukkeliste. Der bliver sat et flueben ud for de forsendelser, du vælger. Hvis du fortryder et valg, klikker du på forsendelsen igen, og så fjernes fluebenet.

  4. Klik på printikonet som vist i det følgende skærmbillede. Systemet danner nu en PDF-fil med masseplukkelisten og viser en besked i øverste højre hjørne, som fortæller, at listen dannes.

    Afhængigt af din opsætning åbnes PDF’en automatisk, eller gemmes, hvor din browser automatisk gemmer overførte filer.

  5. Du vender nu tilbage til Plukkeoversigten. De forsendelser, som du valgte tidligere, vises ikke længere i oversigten. Du kan nu gå i gang med at oprette en ny multi-plukkeliste.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til artiklen, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.