Thetis IMS
Procedurehåndbog

Oprette en planlagt optælling ved hjælp af et filter

I denne beskrivelse kan du se, hvordan du opretter du en planlagt optælling ved hjælp af et filter.

En planlagt optælling omfatter optællingen af et antal beholdninger, som enten er aktuelle, eller som aldrig er optalt til 0.

Sådan opretter du en planlagt optælling

  1. Tryk på ikonet, der åbner siden Optællingsoversigt. Optællingsoversigten viser alle optællinger, som der endnu ikke er dannet en justeringsliste for.

  2. Klik på Opret for at oprette en ny optælling.

  3. Giv optællingen et navn, og klik på Opret.

  4. Klik på ikonet for filtrering for at vælge de beholdninger, som du vil have med i optællingen.

  5. Opret et filter, med de beholdninger du ønsker optalt. Du kan bl.a. filtrere ved hjælp af stregkode, produktnummer eller lokation. I dette eksempel filtrerer vi på alle lokationer, der har et nummer, der starter med 01. Tryk på Tilføj linjer.

  6. Du går tilbage til siden Optælling. Her kan du se, at du har tilføjet linjer til optælling. Hver linje repræsenterer en beholdning, som befinder sig på en lokation, hvor nummeret starter med 01. Ved at oprette en nyt filter kan du tilføje flere linjer til optællingen.

  7. Klik på Tilbage for at gå tilbage til Optællingsoversigten. Du kan nu se, at din nye optælling vises i optællingsoversigten. Dermed er den klar til brug, når du skal udføre optællingen.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til artiklen, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.