Thetis IMS
Procedurehåndbog

Multipakning

Med multipakning kan du pakke til flere forsendelser på en gang.

Eksempler på multipakning

Her er et par eksempler på, hvornår du kan bruge multipakning.

 • Hvis du har mange enkeltstyksforsendelser med den samme vare og plukker efter en multiplukkeliste. Læs om multiplukkeliste.
 • Hvis du har plukket mange styk af den samme vare, fordi varen indgår i mange forsendelser.
 • Hvis du plukker direkte fra hylden og til forsendelsesbeholdere. Det forudsætter, at du har en bærbar med rundt, så du kan se de enkelte linjer på forsendelserne og dermed den enkelte vares lokation.

Sådan anvender du multi-pakning

 1. Klik på ikonet for pakkeoversigten.

 2. Brug eventuelt et filter til at vælge de relevante forsendelser. I dette eksempel filtreres forsendelserne efter en bestemt zone på lageret.

 3. Nu viser Pakkeoversigten kun de forsendelser, der matcher filtreringen. Vælg derefter Start multi-pakning i menuen Funktioner.

 4. Scan den første vare og læg den i forsendelsesbeholderen. Du kan se stregkoden i feltet øverst til venstre.

 5. Når du har scannet varen, får du en besked om, at den er pakket. Hvis der ikke er flere varer i forsendelsen, får du også besked om, at forsendelsen er færdig. Du får sporingsnummeret på forsendelsesbeholderen og følgesedlen udskrives automatisk.

 6. Scan den næste vare, og læg den i forsendelsesbeholderen.

 7. Hvis der er flere varer i forsendelsen, skal du også scanne dem og lægge dem i forsendelsesbeholderen.

 8. Når du har scannet alle varer i forsendelsen, får du besked om, at forsendelsen er færdig. Følgesedlen udskrives automatisk.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til artiklen, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.