Thetis IMS
Procedurehåndbog

Pakke til enkeltforsendelse

Der udskrives automatisk en pakkelabel til de fleste forsendelser. Det afhænger dog af, hvilke aftaler din virksomhed har med de enkelte transportører, og hvordan Thetis IMS er sat op.

Hvis Thetis IMS er integreret med en transportør bliver der automatisk udskrevet både en følgeseddel og en pakkelabel. Hvis din virksomhed har en aftale med transportøren om returforsendelser, bliver der også udskrevet en returlabel.

Hvis Thetis IMS ikke er integreret med en transportør bliver der kun udskrevet en følgeseddel til forsendelsen. Det vil typisk være en forsendelse, som du selv bringer ud, eller som kunden selv afhenter.

Sådan pakker og udskriver du labels til enkeltforsendelse

  1. Klik på ikonet for pakning og forsendelse af varer.

  2. Dobbeltklik på den forsendelse, du vil pakke. Brug eventuelt et filter til at vælge den relevante forsendelse.

  3. På siden Forsendelsesbeholder kan du nu se, hvilken forsendelsesbeholder, varerne skal pakkes i og detaljer om forsendelsesbeholderen. Du kan også se, hvor mange varer, der er med i forsendelsen. Scan den første vare, som står i området Linjer. Når du har scannet varen vises den i området Indeholdte handelsvarer.

  4. Hvis der er flere eksemplarer af den første vare, skal du scanne dem en for en. En vare flyttes først til Indeholdte handelsvarer, når alle eksemplarer af varen er scannet. I dette eksempel er der flere eksemplarer af både den første og den anden vare.

  5. Scan første eksemplar af den anden vare.

  6. Scan andet eksemplar af den anden vare, hvis der er flere eksemplarer som i dette eksempel.

  7. Scan de resterende varer i listen.

  8. Når alle varer er scannet, kan du se information om forsendelsesbeholderen og en oversigt over varerne i beholderen. Du kan nu udskrive labels og følgeseddel. Klik på ikonet for udskrivning af labels og følgesedler.

  9. Når du har udskrevet dokumenterne, vender du tilbage til pakkelisten og kan gå i gang med at pakke en ny forsendelse.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til artiklen, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.