Thetis IMS
Procedurehåndbog

Pakke fra bokse

Hvis du har plukket til flere forsendelser på en gang ved hjælp af en multiplukkeliste, skal du bruge den liste, når du pakker forsendelserne.

Hver gang du færdiggør en forsendelse udskriver systemet automatisk en følgeseddel og en pakkelabel til forsendelsen. Systemet skifter også automatisk til en ny forsendelse, indtil der ikke er flere forsendelser tilknyttet multiplukkelisten.

Sådan pakker du fra bokse

 1. Klik på ikonet for pakning og forsendelse af varer.

 2. Pakkeoversigten vises. Scan stregkoden på multiplukkelisten, så kun de forsendelser, der er på listen vises.

 3. Dobbeltklik den første forsendelse.

 4. Du kan nu se, hvor mange varer, der er med i forsendelsen. Du kan også se, hvilken forsendelsesbeholder, varerne skal pakkes i.

 5. Scan den første vare, som står i området Linjer. Når du har scannet varen vises den i området Indeholdte handelsvarer. Fortsæt med at scanne de resterende varer i første forsendelse. Hvis der er flere eksemplarer af en vare, skal du scanne dem en for en.

  Når du har scannet alle varer i en forsendelse, udskriver systemet automatisk følgeseddel og pakkelabel.

 6. Systemet skifter automatisk til næste forsendelse, når du er færdig med at pakke en forsendelse på multipakkelisten. Du kan se at nummeret i øverste venstre hjørne ændrer sig.

 7. Scan den første vare i denne forsendelse og fortsæt med at scanne de resterende varer.

 8. Gentag trin 4-6, indtil der ikke er flere forsendelser, der er tilknyttet multipakkelisten.

 9. Når den sidste forsendelse er scannet, vender du tilbage til Pakkeoversigten.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til artiklen, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.