Thetis IMS
Procedurehåndbog

Pakke med ITF-14 stregkoder

ITF-stregkoder anvendes ved pakning af logistiske varianter, hvor der er systematik i stregkoderne. Forudsætningerne for at kunne pakke med ITF-stregkoder er, at scannerne er sat op til at levere et præfiks, og at der er defineret logistiske varianter for den enkelte vare.

Når du scanner en ITF-stregkode, starter nummeret med ]I0 efterfulgt af nummeret på pakkeniveauet, som er et tal mellem 1-8. Derefter følger resten af stregkoden.

EAN-stregkoden bruges kun til det enkelte produkt. Når du scanner en EAN-stregkode, starter nummeret med ]E0 efterfulgt af resten af stregkoden.

Du kan læse om at pakke med logistiske varianter i afsnittet Pakke med logistiske varianter.

Sådan pakker du varer med ITF-14-stregkoder

  1. Klik på ikonet for pakning og forsendelse af varer.

  2. Pakkeoversigten vises. Dobbeltklik på den forsendelse, du vil pakke. Brug eventuelt et filter til at vælge den relevante forsendelse.

  3. Scan første forsendelse. I dette eksempel er det en niveau 2 pakke med en ITF-stregkode, der scannes. Her starter stregkoden med ]I02.

  4. Scan den næste forsendelse. I dette eksempel er det en niveau 1 pakke med en ITF-stregkode, der scannes. Her starter stregkoden med ]I01.

  5. Scan den næste forsendelse. I dette eksempel er det en enkelt vare med en EAN-stregkode, der scannes, da der kun mangler en vare i forsendelsesbeholderen. Her starter stregkoden med ]E0.

  6. Forsendelsen er klar.

  7. Du vender nu tilbage til pakkeoversigten.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til artiklen, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.