Thetis IMS
Procedurehåndbog

Pakke logistiske varianter

Når du arbejder med logistiske varianter, kan der være flere pakkeniveauer. Niveau 0 i Thetis IMS er den enkelte handelsvare. Handelsvaren kan så fx findes i pakker med 6 (niveau 2) eller 24 (niveau 3) eller 96 (niveau 4). Disse pakker med forskelligt antal af den samme vare kaldes logistiske varianter.

Når du pakker varer, hvor der findes flere forskellige logistiske varianter, skal du holde øje med antallet af bestilte og pakkede varer. I det følgende eksempel skal der pakkes flere forskellige varianter for at opnå antallet af bestilte varer.

Forudsætningerne for at kunne pakke med ITF-stregkoder er, at der er defineret logistiske varianter for den enkelte vare i Thetis IMS.

Sådan pakker du logistiske varianter

  1. Klik på ikonet for pakning og forsendelse af varer.

  2. Pakkeoversigten vises. Dobbeltklik på den forsendelse, du vil pakke. Brug eventuelt et filter til at vælge den relevante forsendelse.

  3. Scan første vare. I dette eksempel er det en niveau 2 pakke, der scannes.

  4. Scan den næste vare. I dette eksempel er det en niveau 1 pakke, der scannes.

  5. Scan den sidste vare. I dette tilfælde er det en niveau 1 pakke, der scannes.

  6. Når antallet af bestilte varer og pakkede varer stemmer, kan du se information om forsendelsesbeholderen og en oversigt over varerne i beholderen. Du kan nu udskrive labels og følgeseddel. Klik på ikonet for udskrivning af labels og følgesedler.

  7. Du vender nu tilbage til pakkeoversigten.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til artiklen, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.