Thetis IMS
Procedurehåndbog

Modtage logistiske varianter

Forudsætningen for at kunne modtage logistiske varianter er, at der er defineret logistiske varianter for den enkelte vare i Thetis IMS.

Sådan modtager du logistiske varianter

  1. Klik på ikonet for modtagelse af varer.

  2. Dobbeltklik den aktuelle leverance.

  3. Siden Leverance under modtagelse åbner. Scan den første logistiske variant (palle, halvpalle, yderkarton eller andet). I dette eksempel er det en variant på pakkeniveau 2, hvilket fremgår af stregkoden.

  4. Siden Leverancelinje under modtagelse åbner. Indtast antal pakker i varianten. I dette eksempel er der 10 pakker. Systemet registrer automatisk pakkeniveauet og antal per pakke ud fra stregkoden.

  5. Indtast variantens lagerlokation, og vælg dens status fra listen. Status kan fx være Salgbar eller Beskadiget. Klik på Opret.

  6. Du vender tilbage til siden Leverance under modtagelse og kan scanne den næste variant. Udfyld den samme information, som beskrevet i trin 4-5. Gør det samme for alle varianter i leverancen.

  7. Klik på ikonet, der afslutter modtagelsen for at udskrive en modtagelseskvittering og registrere modtagelsen som fuldført.

  8. Du vender nu tilbage til siden Modtagelsesoversigt.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til artiklen, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.